Etusivu

Tuotteet

Ota yhteyttä

Multibrackets

Degauss Labs


Tuotteet


Multibrackets - Suomen järkevin kiinnikevalikoimaMikäli et tarvitse liikuteltavuutta on ohut ja helposti asennettava Multibrackets Universal Wallmount ja Universal Wallmount Super Slim rimakiinnike aina VESA 800 ja 80kg:n asti oikea valinta.
Tuote on patentoitu.
Katso videoesittely tuotteesta klikkaamalla tästä.


Kun tarvitset liikuteltavuutta, on Multibrackets VESA Flexarm 360-sarja ylivoimainen. Tyylikäs, helppo asentaa ja jokaisessa pakkauksessa on lukko! Multibrackets on myös panostanut hienoihin myyntipakkauksiin.
Tuote on mallioikeudella suojattu (design protected).
Katso videoesittely tuotteesta klikkaamalla tästä.


Multibrackets Super Slim Tilt and Turn (TNT) sarjamme on suosituin kiinnikkeemme, kun kyseessä on VESA 300x300, 400x400 ja 600x400. Rinnakkaisvarrella varustettu kiinnike on helppo asentaa ja takaa suoraan asennuksen jopa 70 tuumaiseen asti. Tilt and Turn Super Slim on yksi markkinoiden ohuimmista Flexarmeista, ainoastaan 3 cm seinästä.
Tuote on mallioikeudella suojattu (design protected).
Katso videoesittely tuotteesta klikkaamalla tästä.

Moottortelineiden suosio kasvaa. Multibracketsin valikoimasta löytyy motorisoitu pöytäjalusta, motorisoitu kallistettava teline (tilt) ja motorisoitu käännettävä seinäteline (swing arm). Nämä toimivat television omalla kaukosäätimellä.Digital Signage

Digital Signage kasvaa kovalla vauhdilla. Multibrackets panostaa myös julkiselle sektorille ja on tuonut markkinoille yksi monipuolisimmista lattiajalustoista, Public Display Stand.Lisäksi Multibrackets tarjoaa Digital Signage asennuksiin mm. kattotelineitä, videoseiniä (videowall) ja pöytäjalustoja.Valkokankaita

Multibrackets tarjoaa laajan valikoiman projektorikankaita. Moottorilla toimivia, kehystettyjä, manuaalisia ja mukaan otettavia kankaita. Kuvasuhteet ovat 16:9, 16:10, 2.35:1, 4:3 ja 1:1.

Katso Multibracketsin kaikki tuotteet, klikkaa tästä.

Lisätietietoja Multibrackets Europe AB:sta, klikkaa tästä.
Siirry Multibracketsin kotisivulle tästä.
Lataa Multibracketsin tuote-esite tästä.
Degauss Labs - Laadukas äänentoisto ja trendikäs


Älypuhelimien lisääntyessä, nappikuulokkeiden kysyntä kasvaa. Degauss Labs kaikissa kuulokkeissa on mikrofoni ja toimii headsettinä.

SPKRS mallistossa on 8 eri värivaihtoehtoa. Kuulokkeissa on uskomaton hyvä basso joka tekee musiikin kuuntelemisesta nautinnollista.

Lisäksi on pian saatavissa Google Play storesta Android laiteeseen sovellus jonka avulla voit ohjelmoida headsetin näippäimiä.


Lisää tietoja merkistä ja malleista, klikkaa tästä.
Multibrackets Suomi | NS Finland Ltd | Antintie 5 | 65610 Mustasaari | Vaasa | Finland